Α.Λιοσια..ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και γλέντι με Ρομα την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

       

               



Ο Δήμαρχος κ. Μπουραίμης υποσχέθηκε στο μπούλη ότι θα του επιστρέψει τα 10.000 ευρό, ο μπούλης υποσχέθηκε σε μένα ότι αν τα πάρει θα βάλει κάποια για ένα κοινό γλέντι με τους Ρομα. (Για το σύνθημα ΤΟ ΝΕΟ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ο μπούλης τήρησε την υπόσχεση του,+1 το κρατούμενο). Ο πρόεδρος του συλλόγου ρομα (κοντά στο σχολείο που μας ενδιαφέρει) κ. Λιακόπουλος  μου υποσχέθηκε στην μεγάλη αυλή του, να κάνουμε ένα  μεικτό γλέντι,και από εδώ να ζητήσω στο μεγάλο κλασικό ελληνικό κλαρίνο τον Σαλέα που μου κάνει την τιμή να είναι φίλος μου στο fb να μας  ερθη. Και ο δημοτικός σύμβουλος Ν.Λιοσίων ο Ρομα Απόστολος (σαν τον Γιούλ Μπρίνερ, για όσους δεν το γνωρίζετε ο Γιούλ Μπρίνερ ήταν Ρομα).   Τον Απόστολο τον γνώρισα από τον νεαρό Καρπούζο με τον ωραίο διαδικτυακό ραδιοσταθμό του www.thisisradio.gr.
 Ο Απόστολος μου είπε ότι μπορεί να πλησιάσει τον μεγαλύτερο Ελληνα καλλιτέχνη Κώστα Χατζή όταν οργανώσουμε κάτι, τον ακολουθώ στο Φ.Β θα του κάνω και μία απ'ευθείας πρόσκληση.
Αν θάρθουν αυτοί λογικό να μας έρθουν και τα μέσα ενημέρωσης,αλλιώς έχουμε και τον Αργύρη με τον φύλαρχο, καλή δουλειά κάνει και εξελίσσετε.        Ρίχνω την ιδέα και αρχίζω την προσπάθεια και για νέες υποσχέσεις, αλλά αν δεν τηρηθεί η υπόσχεση του Δημάρχου …. Κινδυνεύει και του Μπούλη, και πάμε λέγοντας.
Εγώ όμως τηρώ τις υποσχέσεις μου ότι και να γίνει 200-300 σουβλάκια μπορώ να βάλω από την πάρτι μου, θα ψήσουμε  και ψωμάκι άφθονο και με το κρασάκι να θυμηθούμε και τον μεγάλο <<σύντροφο>> Ιησού τον Ναζωραίο.



                  τα γραφεία του Συλλόγου                               ο Άγγελος Λιακόπουλος

                                        Ο πρόεδρος Μαρίνος Λιακόπουλος

Χθες 21/1/2014 επισκέφτηκα το σύλλογο Ρομα με γοήτεψε ο τίτλος του συλλόγου, διαλέγουν τους πολύ μεγάλους του Ελληνικού πολιτισμού... σε αυτό είμαι μαζί τους.Λίγο πιο πάνω σε ένα υπό κατασκευή πολυτελέστατο κτήριο είναι ο σύλλογος ΟΜΗΡΟΣ παρακαλώ....Έχουν τα μεγάλα οράματα και την κοινή διαβαλκανική πολυεθνικότητα, αν επιλέξουν και την παιδεία, μπορεί να μας κάνουν όλους περήφανους στον χρόνο.
Στο γραφείο ήταν ο γιός του προέδρου ο Άγγελος,πανύψηλος με τα χέρια του πιο χοντρά απο τα πόδια μου.Μάλλον θα το ανέβαλα αν μου πρότεινε να πυγμαχήσουμε....δεν θα τον έφτανα κάν.
Σε λίγο ήλθε και ο πρόεδρος Λιακόπουλος Μαρίνος. Δέχτηκε  να συμμετάσχει, και να μας παραχωρήσει την αυλή του, και δεν φάνηκε στην αρχή  να ενοχλείται στην ιδέα της μεγάλη Δευτέρας.Τον είδα ανοιχτό μυαλό για την πρόταση που έκανα στον Δήμαρχο,οτι αντί πολύ σοβαρής επισκευής στο κακοποιημένο σχολείο να γίνει μερική και το υπόλοιπο του κονδυλίου να γίνει μετατροπή των κλαδεμάτων και ξερόχορτων σε ρεύμα υπο ενα Μη.Κερδοσκοπικο.Οργανισμό
 η και μεικτή εταιρία με Δήμο και τράπεζα.

Προχωρώντας με τις  υποσχέσεις .... για το γλέντι.
Μην μου χαλάσετε το <<κώλυμα>> είπα στην παρέα που το συζητήσαμε  το θέλω μεγάλη Δευτέρα, Είναι χοντρό το κόλλημα αν διαβάσετε το βιβλίο μου <<ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΩΣ >> Θα με καταλάβετε ακόμη και όσοι  από σας είστε, τόσο πιστοί, η  άπιστοι, η αντιδογματικοί,  όσο και εγώ μετά από πολύχρονη έρευνα…. ΑΝΤΙΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ  είμαι.Οι τελείως άπιστοι, από επιστημονική οπτική …θα με<<δικαιολογήσετε>> επίσης, διαβάζοντας  το βιβλίο μου, και γιατί η επιλογή της <<Μεγάλης Δευτέρας>>

Τελικά μου χάλασαν το κώλυμα οι τέσσερις επι 5 που το συζητήσαμε  επέλεξαν την
 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ,θεωρώντας το ψήσιμο την μεγάλη Δευτέρα πρόκληση στην παράδοση του τόπου μας.
Λατρεύω την αρχή της πλειοψηφίας εξάλλου είναι η αδιαμφισβήτητη γιορτή των εργατών και είμαι πάντα μαζί τους ,οπως πάντα συνεχίζω να τους  βάζω σε δύο αντίθετα στρατόπεδα το ένα  ΕΡΓΑΤΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΜΑΖΙ το άλλο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΑΖΙ. 
                                           

                                       ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  


 Η πρόταση ισχύει και για τα παιδιά με τις ρακέτες..μάλλον θα έχει  καθαριστεί και το κακοποιημένο σχολείο να παίξουμε λίγο εκεί.

----ΠΟΛΙΤΙΚΑ..  μετά από την διαδρομή προσέγγισης με το δογματικό ΚΚΕ, στις δύο προηγούμενες δημοτικές  εκλογές που κατέβηκα, όπου προσπάθησα να πείσω για την ανάγκη συνεργασίας και με άλλα αριστερά κόμματα σε ένα πρόγραμμα ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ που πιστεύω ΑΠΟΛΥΤΑ ότι είναι άκρως απαραίτητα για την Πατρίδα μου.
Όπως διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους, να έχουμε και ένα ΜΚΟ (της ελληνικής ορθοδοξίας) στην Ελλάδα, που να το εκτιμάει ο λαός.
Γιατί ακούει ΜΚΟ και αισθάνεται ανάποδα,και μου κόβει την όρεξη να ξεκινήσω ένα.
Επίσης αναγκαστική εργασία σε ξερονήσια του αιγαίου όσων υπεξαξερούν ασύστολα το δημόσιο χρήμα. Να λειτουργήσουν σαν κοινή ομάδα ως επικεφαλείς στην ομάδα των χρηστών ναρκωτικών, που να τους μαζεύαμε από τους δρόμους της Αθήνας, και υπό την ηγεσία μιας  ομάδας ειδικών μονάδων των ενόπλων δυνάμεων, να αξιοποιηθούν με παλιά στρατιωτική πειθαρχία, κάνοντας δρόμους και δένδρο φυτεύσεις σε κάποια ξερονήσια στο αιγαίο, που έχουμε πολλά, για να εκτονωθεί η δικαιολογημένη οργή του Λαού, και να μάθουν και κάποιοι πολιτικοί από τζάκια, την ομορφιά της εργασίας, καλό θα τους κάναμε.
Τους είπα  έστω για μια πενταετία να κάνουμε το καλό στην πατρίδα, και γυρίζει το κόμμα στις παλιές του θέσεις …δεν έπεισα το ΚΚΕ

Για την κίνηση το ΝΕΟ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ δεν το έπεισα επίσης.
 Εκτιμώ ότι δεν πρέπει να  υπάρχουν δόγματα ούτε στις θρησκείες, πόσο μάλλον στα κόμματα, γιατί τα πάντα ρει… προς την εξέλιξη…. αλλά  ατυχώς το ελληνικό ΚΚ ....αρέσκεται στην στασιμότητα,όπως και η ορθοδοξία

Δεν σκέφτομαι τον Συνασπισμό που είναι  γοητευτικό σαν κόμμα, είναι κοντά στο ΚΚΕ, και τελεί υπό εξέλιξη.   Εκτιμώ  ότι οι διεθνείς οικονομικές συγκυρίες δεν επιτρέπουν πειράματα εποχής 1981,που θα προσπαθήσει ο συνασπισμός να δοκιμάσει.. μέχρι να κάνει ότι έκανε το σημερινό ΠΑΣΟΚ…. Οπισθοχώρηση μετά από την διαπίστωση ότι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ κάτι άλλο, εκτός από ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
Οπότε αφού κάνει ο συνασπισμός (φοβάμαι ) τα λάθη του, θα πάνε οι  αφελείς  ψηφοφόροι που νομίζουν ότι το πρόβλημα συνεχίζει να είναι πολιτικό, στον κυρ'φώτη της Δημοκρατικής αριστεράς, που τους περιμένει στην γωνία,η θα τους πάρει το ποτάμι, πριν το μαντρί του Κ.Κ.Ε που δεν γεμίζει, γιατί το χαλάει και η εικόνα της Βόρειας Κορέας.

Ότι καλύτερο σε έμψυχο υλικό υπάρχει, είναι στις τάξεις της επίσης άπειρης δημοκρατικής αριστεράς,με τον πιο έμπειρο κύριο Λοβέρδο, αλλά περισσότερο στους εναπομείναντες στο ΠΑΣΟΚ, και ακόμα περισσότερο στην κίνηση των 58 και τόσων άλλων σύγχρονων προσωπικοτήτων, που πέρασαν υγιώς από τους θώκους της εξουσίας,που είναι πολλοί και σοβαροί πολίτες, οι οποίοι και  θάπρεπε να πετύχουν ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ  υπό το σχήμα της Ελαίας....και πρέπει να τους  στηρίξουμε,  γιατί είχαν το θάρρος αντί της ψηφοθηρίας να επιλέξουν την ΘΥΣΙΑ και την κατακραυγή.

Βλέπεις άρχισαν να λεν αλήθειες στην Ελληνική κοινωνία, η οποία όταν ακούει αλήθειες  τρελαίνεται, βρίζει και προπηλακίζει. 


       Επειδή  είμαι πάρα πολύ αδέξιος στα ΨΈΜΑΤΑ που λατρεύει  ο λαός, δεν θα διεκδικήσω φέτος συμμετοχή σε δημοτικό ψηφοδέλτιο,γιατί και να διεκδικήσω σιγά να μην με ψηφίσουν .....   Θα ευχόμουν ο Δήμαρχος που θα βγεί ,να μου δώσει καυτές πατάτες με μία κοινωνική επειχείτηση όπως αυτή του σχολείου των Ρομα,και  ιδιαίτερα  της μετατροπής της βιομάζας(κλαδεμάτων) σε ρεύμα για να κάνουμε ενα ΜΚΟ όπως ακριβώς πρέπει να είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ . 
Μάλλον είμαι λίγο μαζοχιστής, και μου ψιλοαρέσει να καίγομαι και να το παλεύω. Αν όμως δεν με επιλέξει δηλώνω ότι είμαι στην διάθεση του Δήμου, να προσφέρω ανιδιοτελώς υπηρεσίες και know how.Και παράλληλα θα ψάχνω από το μετερίζι της λίγης ερασιτεχνικής δημοσιογραφίας που κάνω, να  στηρίζω , να προτείνω, η και να κατακρίνω… όπως εκτιμώ, το έργο του επιλεγμένου Δημάρχου στην συνέχεια.

       Και σαν πιστός Φίλος της προσπάθειας και της διαδρομής, θα το επιμένω, και θα το παλεύω  ...

Υ.Γ. Πως να έλθετε στο σχολείο(γύρω στις 11.30 το πρωί)  ανεβαίνοντας την φυλής μόλις περάσουμε το καπί αριστερά ο δρόμος λέγεται Καζατζάκη περπατάμε την καζατζάκη μέχρι τον πέμπτο δρόμο δεξιά είναι η οδός κόκκινης μηλιάς. Είναι ο δρόμος του σχολείου που θα το συναντήσετε ανεβαίνοντας στα 150 μ. δεξιά.