"ΗΝΩΜΕΝΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ? Συνέντευξη με τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας ελληνικών συλλόγων της μείζονος ΝΥ κ. Πέτρο Γαλάτουλα

Στην προσπάθεια μου να πείσω για προσέγγιση θρησκειών ξεκίνησα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο. Κατάλαβα ότι το περιβάλλον του διαφωνώντας με τον τρόπο σκέψης μου που βρήκε ίσως από την συνέντευξη που πήρα του πατήρ Ιωάννη και με απέφυγε, δρομολογήθηκα στην συνομοσπονδία Ελληνικών συλλόγων που φαίνεται ότι διαφωνεί με την ιδέα μου, αλλά τουλάχιστον μου έδωσαν δύο συνεντεύξεις. Εδώ θα ακούσετε τις θέσεις του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας κυρίου Πέτρου Γαλάτουλα. Είχα καλύτερη τύχη στην προσπάθεια μου με τον επικεφαλής της ισλαμικής αρχιεπισκοπής Παλαιστίνιου Ιμάμη, στον οποίον παρατήρησα ότι εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ τον ύμνο αγάπης και κατανόησης του απόστολου Παύλου. Ίσως δεν θα μου ξαναγίνει μεγαλύτερη τιμή!! Και δεν εννοώ τόσο τον Θεσμό αλλά την προσωπικότητα σεμνότητας και αγάπης.
Όσοι ακούτε καλά αγγλικά θα σας πρότεινα να ακούσετε την συνέντευξη που μου έδωσε αυτός ο Άγιος άνθρωπος. Και θα ευχόμουν κάποιοι φίλοι που γνωρίζουν τον "Άγιο" Πειραιώς να τον προσκαλέσουν να επισκεφτεί το site και να κάνει την κριτική του.


Ακούστε τη συνέντευξη με τον κ. Πέτρο Γαλάτουλα: