Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ? Θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός ..ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?




                         
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ?

                 Θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός ..ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ?

Αλλάζει τελείως το πολιτικό σκηνικό στον τόπο μας,νέοι άνθρωποι οραματιστές και ρήτορες,παίρνουν τα ινία της διακυβέρνησης της χώρας μας.  Θα αναφέρω ένα από τα ωραία που άκουσα από τον βασικό πρωταγωνιστή Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είπε θα είμαι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων!!
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ....
Ο επίσης  νέος και ευαίσθητος δημοσιογράφος ο Σταύρος Θεοδωράκης μας είπε Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες θέλουμε να κυβερνήσει η Εθνική Ελλάδος.  ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΠΙΣΗΣ.
Σαν απλός θεατής,θα τολμήσω να προτείνω ένα παίχτη από κάθε παράταξη για αυτή την εθνική.. διακυβέρνηση που θα ευχόμουν να γίνει.
Ας αρχίσουμε από δεξιά.Νέα Δημοκρατία Όλγα Kεφαλογιάννη απίστευτη η πορεία στον τουρισμό!! Και η παρουσία της.
Στο ΠΑΣΟΚ βλέπω πολλούς παίχτες αλλά αφού είναι να διαλέξω έναν θα πω Ανδρέας Λοβέρδος αρκετά νέος, και πολύ σύγχρονος πολιτικός.
Το ποτάμι ίσως έχει το νεαρό  αστέρι της οικονομίας που δημιούργησε το online taxis τον νεαρότατο Χάρη Θεοχάρη που μπορεί στο υπουργείο οικονομικών να προσφέρει κάνοντας την μεγάλη διαφορά.
Επίσης στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει πολλούς εκλεκτούς θα πρότεινα τον Γιάννη Βαρουφάκη, και να του πω να αντέξει τον ελληνικό τρόπο αντιπολίτευσης.... 
Νομίζω ότι οι πολιτικές ευθύνες του νέου πρωθυπουργού είναι τόσο μεγάλες!! Παλιά η ιστορία,ο ίδιος λαός που δίνει δάφνες ,πλειοψηφία, και ''ωσαννά μπορεί να φωνάξει σταύρωσον- σταύρωσον !!!
Είμαι σίγουρος ότι  έχει αντιληφθεί το βάρος των ευθυνών του, και να του ευχηθώ από καρδιάς ....Κ Α Λ Η  Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α 

Panos Paliokostas

Υ.Γ. Η συνεργασία με τους ορθόδοξους της ΑΝΕΛ, δεν θα επιτρέψει να προχωρήσει ο  διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος,κάτι που αν γινότανε θα βοηθούσε την περιοχή και τον τόπο, και θα το έβλεπαν πολύ θετικά οι Ευρωπαίοι.

Εκτιμώ ότι με το ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσατε να  πετύχετε
 ΠΟΛΎ περισσότερα πράγματα είναι πιο κοντινές συνιστώσες,και ότι δεν πρέπει σήμερα να λειτουργούμε με το <<ει ταν η επί τας>>.
Η υποχώρηση είναι αναγκαία κίνηση,σε μία σωστή ταχτική αντιπαράθεσης, που από ότι  δείχνει θέλει χρόνο να ωριμάσει σε ευρωπαϊκή πλειοψηφία.