ΤΟ QATAR - ΤΟ INTERFAITH - Ο ΕΜΙΡΗΣ και ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ.

         



                                                               ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ




                             Ο Υ Ρ Α Ν Ο Ξ Υ Σ Τ Ε Σ   Σ Τ Η Ν  Π Ο Λ Η  Ν Τ Ο Χ Α

Το Καταρ είναι η πλουσιότερη χώρα στον Πλανήτη,με κατα καιφαλή εισόδημα των πολιτών του
 τουλάχιστον διπλάσιο απο αυτό των ΗΠΑ.  Εχει κάτι παραπάνω απο 2 εκ. πολίτες και έχει πέραν του σπουδαιότερου INTRFAITH, και το παγκόσμιασ εμβέλειας AL JAZEERA NEWS

Απο το Πάσχα του 1997 ο Εμίρης του Καταρ  έδωσε το οικόπεδο την άδεια και όχι μόνο στο Πατριαρχείο Ιεροσαλύμων να κτήσει στην Ντόχα την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και Ισσάκ του Σύρου,
 
  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ                           ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ 

Η Εκκλησία  καλύπτει τις Θρησκευτικές ανάγκες των ορθόδοξων Χριστιανών εργαζόμενων στην Χώρα, και παράλληλα γίνεται η έδρα του πατριαρχείο του Καταρ.

INTERFAITH (ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ) ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΕΣ

Απο το 2003 ο Εμίρης ενγαινίασε τον διαθρησκευτικό διάλογο στην Ντόχα με συμμετοχή πανεπιστημιακών και ιερομένων που κάθε χρόνο κάνει ένα μεγάλο συνέδριο, κάνει επίσης και προγράμματα για νέους στην κατεύθυνση της αλληλοκατανόησης και συνύπαρξης.Απο δε το 2010 έκανε το διαθρησκευτικό κτήριο

ΤΟ DICID ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ 



 Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απο οτι διάβασα στις εφημερίδες τον Σεπτέμβρη του 2016 τα δύο δισ που περιμένουν άδειες στις εκτάσεις, και σε ένα νησάκι που αγόρασε, προσκρούουν στην διεκδίκηση εκ των υστέρων εκτάσεων της εκκλησίας της Ζακύνθου για εκτάσεις στην βόρεια Ζάκυνθο , και στην γραφειοκρατική αντιμετώπηση του Ελληνικού κράτους το οποίο απεδείχθει οτι το ελέγχει η Εκκλησία ΘΑΠΡΕΠΕ.
Αν αυτός ο μέγας επενδυτής απελπιστεί και αδιαφορίσει γιατην πορεία του πατριαρχείου του Καταρ για το οποίο έκανε τόσες προσπάθειες,μάλλον θα τον ονομάσουμε <<άδικο>>  διώκτη του Χριστιανισμού!!!
Θα πρότεινα στον <<Αγιο της Ζακλυνθου>> να προσφέρει τις αμφισβητούμεμες εκτάσεις στον Εμίρη να ολοκληρώσει τις επενδύσεις ,και αντ'αυτού  να ζητήσει ενα χώρο για έναν Αγιο της αρεσκείας του  στην ΝΤΟΧΑ.
 Επίσης να συμμετάσχει σε εγκαίνια Τζαμιού αν επιλέξει να κάνει μέσα στην επένδυση του ο Εμίρης στην Ζάκυνθο. καθ'οτι οταν δέχεσαι κάτι, πρέπει να προσφέρεις και εσύ κάτι.  Γιατί αν δεν το κάνεις μάλλον εσύ είσαι ο προκαλών και ο ΑΔΙΚΟΣ.

Να αρχίσουν να μας έρχοντε και Τουρίστες απο μια χώρα με τόσο υψηλά εισοδήματα και  να έχουν ένα χώρο θρησκευτικό  που καλύπτει την παράδοση της πίστης τους, όπως έκαναν οι ίδιοι για τους Χριστιανούς του Καταρ!!.

Panos Paliokostas 
ekarevs